Accessoires

Kom je eigen stijl ontdekken. Laat je prikkelen in onze altijd up-to-date winkel die je ieder seizoen weer opnieuw zal doen verrassen. Welke trend ook aansluit bij jouw smaak, wij hebben wat je zoekt. En kom je er niet uit? Dan staan wij graag voor je klaar om je op weg te helpen met tips en stijladviezen.

Nieuw binnen : Bunzlau Castle!

"Because this is home."                                                      

Een prachtige slogan van Bunzlau Castle met een schitterende collectie handgeschilderd servies. Dit warme thuis met een blauw randje is vanaf nu bij ons verkrijgbaar.

Stijladvies

Maak het verschil tussen exclusiviteit of een ‘net-niet-effect’ door ons persoonlijke stijladvies!

Veel mensen onderschatten de kracht van kleur in een interieur. Deze wordt beïnvloedt door het juiste pallet aan verfkleuren, behangkeuze, stoffering zoals gordijnen, daglicht, verlichting, meubelstoffering en woonaccessoires. Wat past bij jou  als persoon maar ook bij je woning? Wij kunnen dit voor je adviseren, ontwerpen en realiseren.

 

Onze werkwijze

STAP 1

Wij komen bij je thuis op bezoek om je wensen te bespreken en de woning te ‘scannen.’ Tijdens ons bezoek zullen wij direct onze visie en ideeën met je delen. Wij kijken wat er mogelijk is met de aanwezige eigen spullen en, indien gewenst, kunnen wij je ook geheel ontzorgen door het realiseren van een totaalconcept. Bij eventuele verbouwingen werken wij nauw samen met een timmer-en schilderwerken bedrijf, maar een eigen voorkeur of input kan uiteraard ook.

Duur van het scannen: 1-1,5 uur
Kosten: 65 Euro per uur incl. BTW

STAP 2

In stap 2 zullen wij een moodboard voor je maken van de stoffen, belichting en kleuren aan de hand van ons voorgaande gesprek en de uitgewisselde ideeën. Hierdoor wordt het totaalplaatje meer visueel en het eindresultaat duidelijker.

Unieke aanbieding: het moodboard (à 65 Euro) is, indien jij besluit met ons samen te werken, helemaal gratis.

STAP 3

Tijdens het proces onderhouden wij regelmatig open en transparant contact via Whatsapp (indien mogelijk) om ideeën uit te blijven wisselen. Ook is hier ruimte voor jou om ons foto’s of ideeën/ wensen toe te sturen, zodat het eindresultaat  een huis / of een plek  van je dromen is. Gedurende het proces houden wij alle gegevens en uitgaven inzichtelijk voor je bij, zodat je niet voor verassingen komt te staan. Binnen +/-  4-6 weken heb je een volledig nieuw interieur.

De mogelijkheden

Meubels in een nieuw jasje.
Denk bijvoorbeeld aan het opnieuw bekleden van je spullen of een oude kast kan ook prima een leuke bank voor een knus hoekje worden. Wij zullen eerst een schets maken en dit vervolgens overleggen en uitwerken met het timmer- en schilder bedrijf.

Accessoires shoppen
Om je geheel te ontzorgen kunnen wij alles voor je inkopen. Denk aan stoffen, verlichting en accessoires.  Wij kopen zowel in onze eigen winkel als bij de bekende woonketen zoals de Ikea, Kwantum en noem maar op. Het enige dat jij uiteindelijk hoeft te doen, is te genieten van je nieuwe woning.

Meubels ontwerpen
Altijd al van iets speciaals gedroomd? Laat het ons weten en wees een stapje dichterbij. Samen kunnen wij kijken naar de mogelijkheden om jouw dromen te verwezenlijken.